Uus a lá carte menüü ja peakoka veinisoovitused

EELROAD
Eesti kala valik (E) 12 €
Õrnsoolatud siiafilee ja siiamari, leib vürtsiheeringaga, räimed, marineeritud silmud muna-sinepisalatiga
Veinisoovitus: Gavi di Gavi, Fontanafredda, Piemonte, Itaalia – 32 €

 Carpaccio valik (G) 9 €
Värskete ürtidega maitsestatud soolaveiseliha ja kergelt suitsumaitselise pardifilee carpaccio rukola, parmesani juustu ning peedi-palsamiäädika karamelliga
Veinisoovitus: Chianti Classico Riserva, Rocca delle Macie, Toscana, Itaalia – 39 €

 SALATID
Kanasalat 9 €
Röstitud kanafilee ja marineeritud köögiviljade salat, tomati-tapenade
ja värske mündipestoga

Salatid minipeediga (K) 9 €
- kitsejuustu, apelsini ja pekanipähklitega (G)
Veinisoovitus: Sauvignon Blanc Single Vineyard, Cono Sur, Tšiili – 33 €
- rostbiifi ja mädarõikakastmega (G)
Veinisoovitus: Cotes du Rhone „Saint-Espirit“, Delas Freres, Rhone, Prantsusmaa – 28 €
- soe prantsuse läätsesalat grillitud miniporgandi
ja peedi- palsamiäädikakreemi karamelliga (K)
Veinisoovitus: Pinot Grigio Villa Vescovile, Cielle, Trentino, Itaalia – 32 €

 SUPID
Avokaadosupp (G) 9 €
Avokaado-spinati kreemsupp tomati concassé ja lumekrabilihaga

Pardi consommé 9 €
Aasia maitsetega pardipuljong, lisandiks tortellini’d kammkarbi-krevetitäidisega

Lõhe-mereanni supp (G) 9 €
Koorene lõhesupp safrani, mereandide ja porruga 9 €

 PEAROAD
Paalia (G, L) 15 €
Üleküpsetatud mägihõrnasefilee vürtsika basiiliku-kappari relish´i ja aurutatud paksoi kapsaga, lisand valikus
Veinisoovitus: Riesling Dry, Ch. Ste-Michelle, Ameerika Ühendriigid – 30 €

 Maisikana 15 €
Kalvadose ja õunasiidriga immutatud üleküpsetatud maisikanafilee muskaatkõrvitsa-velouté
ja brüsseli kapsastega
Veinisoovitus: Chardonnay Nottage Hill, Thomas Hardy & Sons, Austraalia – 28 €

 Filet Mignon (G) 21 €
Grillitud veisesisefilee miniaedviljadega Põltsamaa Lossiveini ja estragonileemes,
lisand valikus
Veinisoovitus: Reserva Finca El Cano , Bodegas Aster, Ribera del Duero, Hispaania – 31 €

Piprapihv 160 g/240 g           18 €/ 21 €
Grillitud veisesisefilee koore-konjakikastmes küüslaugukartulite ja röstitud aedviljasalatiga
Veinisoovitus: Cabernet Sauvignon, Ch. Ste-Michelle, Washington,
Ameerika Ühendriigid – 36 €

Lammas (L, E) 15 €
Röstitud ja madalal temperatuuril küpsetatud lambaristluutükk mooritud läätsedega
punaveini-rosmariinikastmes, lisand valikus
Veinisoovitus:
Cabernet Sauvignon-Shiraz, Thomas Hardy & Sons, Austraalia – 29 €

 Küülik (G) 15 €
Üleküpsetatud küülikukoib ja hanemaksaga täidetud küljeliharull valge veini
ja koore kastmes, lisand valikus
Veinisoovitus: Chardonnay Nottage Hill, Thomas Hardy & Sons, Austraalia – 28 €

 Köögiviljad ahjupotis (L, V, E, K) 12 €
Ürtidega hautatud hooajalised aedviljad ahjupotis
- valgeveini, šalottsibula ja koriandrileemes (V, E, K)
- metsaseenekastmes (G, E)
- Chevré juustuga

Lisand valikus
- mandelkartul ürdivõiga
- hooajalised ahjuaedviljad
- keedetud basmaatiriis

(L) – laktoosivaba, (G) – gluteenivaba, (V) – taimetoit, (E) – kohalik maitse, (K) – kalorivaene

DESSERDID
Brüleekreem (G) 7 €
Brüleekreem karamellistatud kumkvaadiga
Veinisoovitus: Põltsamaa Kuldne, Eesti 8cl/ 50cl – 4 €/ 18 €

Cappuccino-kook 7 €
Kohvimaitseline šokolaadikook pähkligriljaaziga
Veinisoovitus: Quinta do Noval 10 Years Tawny, Oporto, Portugal 8cl/ 75cl – 5,20 €/ 38 €

Juustukook 7 €
Sidruni ja pistaatsia toorjuustukook marjadega
Veinisoovitus: Põltsamaa Kuldne, Eesti 8cl/ 50cl – 4 €/ 18 €

Juustuvalik 12 €
Valik Emmentali ja L’Ermitage’i juustusid viigimarjamoosi ja mustasõstramarmelaadi, kreekerite, pähklite ja puuviljadega 12 €