Jõulumenüüd

ENG FIN RUS

Jõulud on parim aeg, et nautida kolleegide head seltskonda, häid maitseid ja muusikat.
L’Ermitage’i kaks restorani pakuvad pühade ajal erilisi hetki ja maitseid. Peakokk on loonud küllusliku jõulumenüü.
Õhtusöök L’Ermitage’i restoranis Katze on korraga nii fun dining kui fine dining, samal ajal
kui hotelli teine restoran, šikk ja glamuursem L’Ermitage, pakub selgelt fine diningu elamusi. Peomeeleolu ja atmosfäär on võimalik luua ka hotelli konverentsiruumis, kuhu mahub
kuni 70 inimest! 

Kuni oktoobri lõpuni kõigist jõulumenüüdest allahindlus 10 %!

Kõikidele külalistele restorani poolt tervitusjook ja suupiste!
Hõõgvein rosinate ja mandlitega ja sinihallitusjuustuga täidetud datlid
ning kitsejuustusuupisted kuivatatud puuviljadega!

Jõulumenüüd aastal 2017:

I
Porgandi ja ingveri kreemsupp kitsejuustukreemi ja meega
Küpsetatud seakoot
(Küpsetatud sea minikoot kõrvitsakreemi, punase kapsa ja Põltsamaa õunaveini kastmega)
Brownie kook piparmündikreemiga
Hind 21.50€/ inimenese kohta

II
Veiseliha rillette musta leiva crostini, aedviljasalati
ja sinepise Tatari kastmega

Grillitud tursafilee
(Sidrunimahlaga marineeritud grillitud tursafilee pošeeritud muna ja või-terasinepikastmega, lisandiks colcannon)
Mesine Pavlova kook virsiku ja pistaatsiapähklitega
Hind: 24€/ inimenese kohta

III
Laimi ja vaarikamahlaga marineeritud siig Cantaloupe meloni carpaccio ja rohelise salatiga
Veisepõse confit

(Madalal temperatuuril hautatud veisepõsk punaveinikastme, juurselleripüree,
šampinjonide ja Romaani lillkapsaga)
Granadilli parfee
(Külmutatud granadilli-kooredessert eksootiliste puuviljade kompotiga)
Hind: 24€/ inimenese kohta

IV
Punases veinis pošeeritud pirni carpaccio kitsejuustu ja Kreeka pähkli õhikutega
Lammas ahjupotis
(Mooritud lambakoot paprika ja oliividega, lisandiks grillitud mandelkartul)
Šokolaaditiramisu
(Pokaalikook šokolaadise kreemi, kakaolikööri ja maasika Melbaga)
Hind: 26€/ inimenese kohta

V
Hanemaksaterriin praetud brioche, oliivimoosi ja verikäkikrõpsuga
Praetud pardifilee ploomikastmes
(Mustade ploomidega marineeritud praetud pardirind kartuli-suitsujuustukreemi, karamelliseeritud juurviljade ja ploomikastmega)
Layer Cake
(Piparkoogimaitseline Layer Cake suhkrustatud kumkvaadiga)
Hind: 31.50€/ inimenese kohta

Menüüd sisaldavad kohvi, teed ja jäävett.
Lisaks kiviahjus küpsetatud seemneleib ja pala oliividega, kuklid ja ürdi-taluvõie.

*alates 8 inimesest
*menüü on ettetellimisega

Tellimine ja lisainfo:
tel: 6996 400
e-mail: reservations@lermitagehotel.ee