Grupimenüüd 2015

  I variant
Soolasiia suupiste
(Õrnsoolasiia suupiste seemneleival munasalati ja värskete ürtide püreega)
Mee-õllemaitseline seapraad
(Küpsetatud glasuuritud mee ja sinepiga sealikaelakarbonaad herne-kartulipudru ja eestimaise õllekastmega)
Petipiimadessert
(Tarretatud vahukoore-petipiima dessert marjakiselliga)

 

II variant
Mulgimaa lihapasteet
(Vasika,-sea,-veiseliha pasteet seemneleival pohla marjakastmega)
Kanapraad õunaveinikastmes
(Üleküpsetatud kanafilee Hõbe õunaveini-koorekastmes aurutatud porgandite ja riisiga)
Rabarberikompott kardemoniga
(Rabarberikompott kardemoniga vaniljekastme ja vürtsika muretaigna küpsisega)

 

III variant
Veiseliha-klimbisupp
(Selge veiseliha-klimbisupp köögiviljadega )
Mesine ahvenafilee
(Põltsamaa Lossi veini marinaadis marineeritud ja üleküpsetatud ahvenafilee punapeedi-kartulikreemi ja glaseeritud spargliga)
Kohupiimakook
(Kohupiima-vahukoorekook kohvi ja Vana Tallinna likööri maitselise siirupiga)