Grupimenüüd 2015

I versioon

I variant
Soolasiia suupiste
(Õrnsoolasiia suupiste seemneleival munasalati ja värskete ürtide püreega)
Mee-õllemaitseline seapraad
(Küpsetatud glasuuritud mee ja sinepiga sealikaelakarbonaad herne-kartulipudru ja eestimaise õllekastmega)
Petipiimadessert
(Tarretatud vahukoore-petipiima dessert marjakiselliga)
 
II variant
Mulgimaa lihapasteet
(Vasika,-sea,-veiseliha pasteet seemneleival pohla marjakastmega)
Kanapraad õunaveinikastmes
(Üleküpsetatud kanafilee Hõbe õunaveini-koorekastmes aurutatud porgandite ja riisiga)
Rabarberikompott kardemoniga
(Rabarberikompott kardemoniga vaniljekastme ja vürtsika muretaigna küpsisega) 

III variant
Veiseliha-klimbisupp
(Selge veiseliha-klimbisupp köögiviljadega )
Mesine ahvenafilee
(Põltsamaa Lossi veini marinaadis marineeritud ja üleküpsetatud ahvenafilee punapeedi-kartulikreemi ja glaseeritud spargliga)
Kohupiimakook
(Kohupiima-vahukoorekook kohvi ja Vana Tallinna likööri maitselise siirupiga)

II versioon

I variant
Lillkapsasupp kammkarbiga
(Lillkapsa püreesupp grillitud kammkarbiga)
Seafilee ja prosciutto-singi ballotine
(Küpsetatud sea seljafileerulaad prosciutto-singi ja spinati-salveitäidisega valge veini kastmes, parmesanikartulite ja rohelise spargliga)
Tiramisu jäätis
(Tiramisu jäätis Amarena kirsisiirupi ja šokolaadipiiskadega)

II variant
Õrnsoolasiia-carpaccio basiilikupestoga
(Õrnsoolasiia-carpaccio tomatisorbee ja basiilikupestoga)
Mandlikana Feta juustuga
(Mandlikoorikus üleküpsetatud kanafilee fetajuustukastme ja tomatiriisiga)
Sidrunikook
(Sidrunimaitseline toorjuustukook mustikakastmega) 

III variant
Sigurisalat sealihapirukaga
(Seahakkliha ja peekoniga lehttainapirukas siguri-rukolasalati ja seesamiseemnetega)
Jogurtikastmes küpsetatud forell
(Jogurtikastmes küpsetatud forellifilee tilli ja keedetud kartulitega)
Mojito-toorjuustukook
(Külmutatud mascarpone-sidruni-juustukook vaarika-melbaga)

III versioon

I variant
Lõhe-pate
(Lõhe-pate avokaado-kirsstomatisalatiga)
Tsitrusega veisefilee
(Grillitud, tsitrusvilja ja küüslauguga marineeritud veise välisfilee šalottsibulaleemes apelsini-rukolasalati ja kartuli-sellerikoogiga)
Rohelise tee brülee
(Rohelise tee crème brûlée mandlikaramelli ja flambeeritud puuviljadega)

II variant
Kitsejuustu- paprikaterriin
(Kitsejuustu-paprikaterriin basiiliku-rukolasalatiga)
Ürdivõidega lambakarree
(Ürdivõidega üleküpsetatud lambakarree gratineeritud parmesanikartulite ja viigimarjakastmega)
Šokolaadi-fondant
(Soe šokolaadikook vaarikakastmega)
 

Taimetoitlase erimenüü

Puravikukreemsupp
(Hõrk puravikupüreesupp kartulikrõpsude ja värskete ürtidega)
Täidetud krepid parmesaniga
(Tomati ja parmesaniga üleküpsetatud, aedviljadega täidetud krepid basiilikupestokastmega)
Grand Marnier' likööriga puuviljad
(Küpsetatud puuviljad apelsinimahla ja Grand Marnier' likööriga, serveerituna jogurtiga)

 

Menüüd sisaldavad kohvi, teed ja jäävett.

Tellimine ja lisainfo:
Tel: 6 996 400
e-mail: reservations@lermitagehotel.ee